huwelijksceremonie
flowers_top

Mooie Momenten Vieren

Werkwijze

Zeggen wij ‘Ja’ tegen elkaar dan mogen jullie rekenen op een flink pak ‘huiswerk’. Ik stuur jullie een uitgebreide vragenlijst via de mail en aan de hand hiervan maken we nog een keer een afspraak.

Belangrijk onderdeel van mijn voorbereiding is mijn contact met een aantal mensen die dicht bij jullie staan en in jullie leven een belangrijke rol spelen, ik ga op zoek naar de details en bijzondere anekdotes, zodat het een verhaal wordt wat jullie raakt recht in het hart.

Met alle verzamelde informatie en indrukken is het aan mij om mooie woorden te maken welke jullie nog lang zullen koesteren. Het is mogelijk jullie ceremonie extra bijzonder te maken door de inzet van passende akoestische liedjes, begeleid met gitaar.

flowers_top

Tijdens onze grote dag was de ceremonie een enorm belangrijk onderdeel. Wij wilden heel graag een ceremonie die persoonlijk, grappig, oprecht, ontroerend en warm was. Direct in het kennismakingsgesprek was de klik er. Het werd een hele gezellige avond (het voelde gewoon als ‘bijkletsen’ met een bekende). Wij besloten dan ook direct na de kennismaking dat Lisette onze BABS zou worden.

Het ‘echte’ gesprek waarin zij de input voor de ceremonie verzamelt was een warm, open en gezellig gesprek. Lisette heeft het talent om je op je gemak te stellen, je te laten praten (en lachen) zonder dat het geforceerd of ongemakkelijk is. Ze neemt echt de tijd om te luisteren en om ‘ons’ te leren kennen. Daarnaast neemt zo ook de tijd om contact op te nemen met, de voor jou belangrijke, gasten voor input.

De ceremonie zelf was fantastisch! Wij herkenden onszelf van AtotZ (en onze gasten ook). Het was warm, ontspannen, open, ontroerend en grappig. Wij hoorden van veel van onze gasten terug dat ze een ceremonie hadden bijgewoond die echt over het bruidspaar ging, waar de identiteit van het bruidspaar centraal stond en die naadloos aansloot bij het gevoel van de dag.

Wij genieten nog steeds na!

ENORM bedankt Lisette!

Heel veel liefs, Irma en Rinaldo

IRMA & RINALDO

Mag ik ook jullie huwelijksdag bijzonder maken?

Mooiemomentenvieren.nl  | Lisette van der Sande  |  Beerseweg 7 Diessen
+316 83222879
info@mooiemomentenvieren.nl

ThePerfectWedding.nl Widget

Mooie momenten vieren 9.8 uit 10 ervaringen