flowers_top

Met liefde maak ik mooie woorden voor mooie momenten.

Over Lisette

Als ‘mensen-mens’ ben ik altijd oprecht nieuwsgierig. Ik heb geen oordelen en vind niet snel iets gek. Mijn hele leven draait om het werken samen met mensen, het inspireert me en geeft me energie. Te kunnen doen waar mijn hart van open gaat en mijn gevoel te volgen, heeft me doen besluiten om zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker te worden. Kom maar op met jullie verhaal! Mijn kracht is goed te luisteren naar dat wat echt belangrijk is.

Het leven is een lach en een traan, maar het mag zeker niet te zwaar worden. Ik maak een verhaal wat bij jullie past, herkenbaar is en waar jullie trots op kunnen zijn.

Lief aankomend bruidspaar! Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen, wat een mooi plan. Graag stel ik mezelf aan jullie voor:
Hi, ik ben Lisette van der Sande, 52 jaar, en als trouwambtenaar & ceremoniespreker maak ik met liefde mooie woorden voor mooie momenten!
Als ‘mensen-mens’ ben ik altijd oprecht nieuwsgierig. Ik heb geen oordelen en vind niet snel iets gek. Mijn hele leven draait om het werken samen met mensen, ze inspireren me en geven me energie. Doen waar mijn hart van open gaat en dus mijn gevoel gevolgd, heeft me doen besluiten om zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker te worden. Kom maar op met jullie verhaal! Mijn kracht is goed te luisteren naar dat wat echt belangrijk is.

Het leven is een lach en een traan, maar het mag zeker niet te zwaar worden. Ik maak een verhaal wat bij jullie past, herkenbaar is en waar jullie trots op kunnen zijn. Ik stap samen met jullie in het ‘avontuur’, wat huwelijksceremonie heet en sta er voor in een onvergetelijk mooi moment te maken waarover nog lang wordt nagepraat. Ontspannen kunnen genieten, dat gun ik jullie en jullie gasten.

Klein stukje terug in de tijd, in 2007 was de gemeente Hilvarenbeek op zoek naar een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, kort gezegd een BABS, ik voelde dat ik hierop moest solliciteren. Dat heb ik gedaan en heb vele mooie huwelijken mogen sluiten, hier is toen een zaadje geplant. Na de komst van onze 2 kinderen en het drukke bedrijf thuis heb ik mijn taak bij de gemeente neergelegd.

Een paar jaar geleden werd ik gevraagd door een heel lief stel, ooit leren kennen via onze Logeerderij, ons gastenverblijf, om hun huwelijk te voltrekken. Dank je wel Linda en Marcel, door jullie is een van mijn waakvlammetjes weer aangewakkerd!

Ooit stond juffrouw worden op mijn verlanglijstje. Of een eigen winkel runnen en oh ja, bij de televisie! Presenteren was een grote droom. Je droom hardop uitspreken, dat deed je vroeger minder snel, laat staan je droom volgen. Gelukkig is er wat dat betreft veel verandert, tegen onze twee zonen zeggen wij, ga doen waar je blij van wordt. Dat je ’s ochtends op staat en er vol positieve zin tegenaan kunt! Regelmatig denk ik terug naar dat waar ik als kind blij van werd en eerlijk gezegd, er is best wel wat van uitgekomen.

Ben uiteindelijk geen juffrouw geworden maar jawel, ben wel eens op televisie geweest, al is dit geen serieuze loopbaan geworden, het was wel leuk. De winkel is er gekomen! Maar eerst was er een carrière binnen het bankwezen en ook al was dit aanvankelijk niet mijn droombaan, heb er altijd wel het beste uit weten te halen. Als ik terugkijk, hebben ‘mensen’ altijd een belangrijke rol gespeeld. Ik mocht regelmatig presentaties geven, bij de komst van bijvoorbeeld weer een nieuwe computersysteem, en zo kon ik toch mijn hart ophalen en kijk ik terug op een fijne tijd.

Toen ontmoette ik mijn grote liefde, een boer met koeien! Als boerendochter met creatieve ondernemerszin, ben ik in 2004 een compleet nieuw avontuur begonnen samen met Willem. Ik verhuisde van Rijen naar Diessen en we zijn samen vol goede moed begonnen aan een avontuur in de agrarische wereld. Een wereld waarin we voortdurend voor enorme uitdagingen stonden, eerlijk gezegd, te grote uitdagingen. Wanneer deze ten koste gaan van het geluk en de gezondheid moet je keuzes maken. Voor de koerswijziging die wij hebben gemaakt was veel lef nodig, maar we hebben het gedaan! Daar ben ik enorm trots op! Trots op het feit dat we het stuur hebben gebruikt waarmee je de koers kunt veranderen in je leven. Wij hebben een punt gezet achter de intensieve landbouw waar we in verwikkelt zaten en doen nu wat ons blij maakt.

In de 20 jaar dat wij samen aan het ondernemen zijn, hebben wij elkaar altijd de ruimte gegeven onze kwaliteiten te gebruiken. Dus toen ik op het idee kwam een gastenverblijf te beginnen naast het traditionele melkveebedrijf, kreeg ik de steun van mijn gezin. Zo waren wij een van de eerste boerderijen waar dus ook gelogeerd kon worden, Logeerderij tussen Koe & Kroonluchter. Wat een goede beslissing was dat, het heeft ons zoveel gebracht, alle ontmoetingen met zoveel diverse mensen uit alle windstreken, geweldig! Ik zou er een boek over kunnen schrijven. Een hele mooie bijkomstigheid was dat ik mijn andere passie, die voor interieur, kon inzetten, want de Logeerderij werd een gezellig huis, warm en sfeervol en heeft zelfs gasten geïnspireerd om zelf ook een bed & breakfast te beginnen!

Mijn liefde voor gezellig wonen is me met de paplepel ingegeven, ik hou van een origineel interieur, gebruik van oude spulletjes en ik versta de kunst van het creëren van een huis waar mensen zich direct welkom voelen, dit ligt mooi in de lijn met hoe ik als mens wil zijn, warm, toegankelijk, gezellig en puur. Meestal lukt dat 😉 maar niets menselijks is mij vreemd. Op momenten dat ik echt even op mezelf moet zijn, zadel ik mijn paard en maak een tochtje door het bos, hoofd weer leeg en kan er dan weer opgewekt tegenaan, of ik maak een flinke wandeling met onze honden Gerrit en Walter, heerlijk! En er frist tegenaan betekent, lekker schrijven voor een lief bruidspaar, of bezig zijn in mijn winkel of logeerderij, want zoals ik al zei, die winkel is er gekomen. Een sfeervolle winkel met de mooiste brocante & bijzondere cadeaus, waar je ook welkom bent voor koffie, thee & homemade taart, lunch of high tea, ja zeker leuk dus om eens een mooi momentje te vieren, neem gerust alvast een kijkje op onze website tussen Koe & Kroonluchter. Extra bijzonder is dat er vandaag de dag ook getrouwd kan worden op onze prachtige oude hoeve, zowel in de tuin als binnen zijn er diverse mogelijkheden. Ik ben dus een BABS met een eigen trouwlocatie, best bijzonder eigenlijk, het maakt me blij en trots. Maar ik ga ook graag met jullie mee naar welke locatie dan ook, in binnen- of buitenland, wat is er tegenwoordig veel mogelijk, geweldig.

Natuurlijk is mijn gezin mijn alles, met twee zonen van 18 en 15, is het nooit saai. We besteden veel tijd samen, mooie reizen en uitstapjes maken, ik hou d’r van! Enthousiast als ik ben, inspireer ik je graag met nieuwe ontdekkingen van bijzondere bestemmingen, om te logeren, te eten, te genieten, ‘Joi de Vivre’!

Genoeg nu over mij, ik kan niet wachten jullie verhaal te horen, laten we binnenkort, geheel vrijblijvend kennismaken. Ik nodig jullie van harte uit en hebben we een goede klik dan gaan we ervoor!
Tot gauw! Liefs van Lisette

flowers_top

Wat een lieve ,warme vrouw! Meteen bij de eerste ontmoeting dachten we , we gaan even een uurtje om kennis te maken , we hebben daar 2.5 uur gezeten! Dat zegt genoeg. Lisette is een hele lieve , hartelijke vrouw, die echt luistert naar je verhaal en overal een oplossing voor weet. Ze leeft zich zo in , in het huwelijk dat het bijna lijkt alsof ze familie is , ze vertelt het verhaal dan ook alsof ze ons al heel ons leven kent. Wij zijn ontzettend blij dat wij haar hebben leren kennen en hebben nog steeds contact met haar. Wij raden Lisette 100% aan. Want niet alleen je ceremonie is anders als anders, zij geeft je ook zo’n warm gevoel , dat je met een gerust hart kunt gaan trouwen!

JEROEN & LINDSAY 2020

Mag ik ook jullie huwelijksdag bijzonder maken?

Mooiemomentenvieren.nl  | Lisette van der Sande  |  Beerseweg 7 Diessen
+316 83222879
info@mooiemomentenvieren.nl

ThePerfectWedding.nl Widget

Mooie momenten vieren 9.8 uit 11 ervaringen